,

Vivax VS 1103

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 110 W
 • Автоматско вакумирање и затварање кеса
 • Време за заварување: 9-11 s
 • Време на вакум: 10-20 секунди

2.390 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Моќност: 110 W
 • Автоматско вакумирање и затварање ќеси
 • Електронска контрола
 • Опција за вакумирање на храна
 • Сиглна светлина за видливост
 • Шмукување воздух: 5 L/ мин
 • Време за заварување: 9-11 s
 • Време на вакум: 10-20 секунди
 • Максимум ширина на ќесата: 30 cm
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Боја: Бела
 • 1 година гаранција